dijous, 10 de maig del 2012

Activitats de Sant Jordi 2012


Com és habitual, el MAC participa dels esdeveniments i festes locals, i aquest Sant Jordi no ha estat una excepció. La sala d'actes del museu va ser escenari de diversos actes literaris organitzats pel Servei de Cultura, però dins del programa d'activitats pròpies del museu també vam voler aportar el nostre granet de sorra.

Igual que l'any passat, l'activitat Per Sant Jordi emporta't un llibre oferia als visitants la possibilitat d'endur-se gratuïtament un llibre o revista d'art d'una paradeta muntada a la recepció.

El 10 d'abril es va organitzar una sessió de contacontes, dirigida als infants, dedicada a Mercè Llimona i Lola Anglada, dues de les artistes que teníem representades a la mostra temporal "4 il·lustradores".

Finalment, l'activitat Descobrim el MAC del 22 d'abril es va dedicar a un taller de punts de llibre modernistes, on els participants van poder elaborar el seu propi punt de llibre partint de models i patrons de les obres modernistes del museu. No cal dir que els vitralls en var ser l'estrella.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada