divendres, 1 de març del 2013

Poemario: Recital poètic i internvenció artística. Piotr Perski al MAC




El 6 de febrer es va inaugurar 27 del mateix mes es va fer la cloenda d'una activitat molt especial. Un recital poètic amb música del Poemario de Rafael Ruiz Fernández-Villalón (Peñarroya-Pueblonuevo,1926-Cerdanyola del Vallès) deixà un rastre de poemes inèdits. La seva poesia està carregada de metàfores profundes i versos d’orfebreria, submergint el/la lector/a en un món intemporal de situacions límit i imatges riques de força i sensibilitat.

El Poemario reflecteix el sentir de Ruiz Fernández-Villalón. Aquest constitueix una antologia personal seleccionada per ell mateix poc abans de morir d’entre els centenars de textos escrits al llarg del seu recorregut vital.

Aquest recital va anar combinat amb la projecció de l’univers que Piotr Perski (1971) ha il·lustrat pel Poemario i que va suposar un punt visual de recolzament al propi acte.

La instal.lació Empremptes de Perski es va inaugurar al mateix temps que la primera edició del poemario a l'Espai Arc del MAC (on hi havia l'ntic arc del teatre de quan l'edifici era Casino). aquesta acció artística, que clourà a principi de març, s'ha anat enriquint amb aportacions dels visitants i participants en tallers.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada