divendres, 11 d’octubre del 2013

Blues i més blues!




Dins del programa del Festival Internacional de Blues de Cerdanyola, el 10 d'octubre vam tenir una doble sessió d'activitat. D'una banda la inauguració a l'Espai Arc de l'exposició Bolinaga i el cartell del Blues, dedicada a l'artista que enguany ha fet el cartell del festival. La mostra conté l'original del cartell al costat del cartell imprès, i un seguit de treballs de Jesús Bolinaga vinculats a la música que expliquen part de la seva trajectòria com a dissenyador i artista.

La inauguració va comptar amb la presència de la regidora de Cultura, Montserrat Montiel, i del director artístic del Festival de Blues, Jacinto Muñoz, a més de l'artista, i entre els tres van fer un recorregut pel que han significat aquestes 25 edicions del Festival i la inclusió del cartell a càrrec d'un artista contemporani que després passa a formar part del fons del museu.

La mostra es podrà visitar fins el 24 de novembre.

Seguidament, i també dins del programa del Festival, a la sala d'actes va tenir lloc el concert d'August Tharrats i Amadeu Casas, dos grans -i pioners- del Blues a Catalunya.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada