divendres, 14 de novembre del 2014

Activitats de Sant Martí 2014




El MAC hem tingut el nostre raconet a les festes patronals que s'han desenvolupat al voltant de l'11 de novembre, diada de Sant Martí. Durant el cap de setmana dels dies 8 i 9 el jardí del MAC, com és habitual, va acollir la mostra de kusamonos que organitzen els Amics del Bonsai de Cerdanyola i que atrau molts curiosos. Excepcionalment, a més de l'horari habitual, el museu va obrir també el dissabte pel matí i durant tot el cap de setmana es va fer jornada de portes obertes, fets que van propiciar que gairebé un miler de persones passessin per les exposicions del museu en un parell de dies.


D'altra banda, el dimecres 12 a la sala d'actes vam acollir la presentació dels llibres guanyadors del Premis Literaris que s'organitzen conjuntament amb la UAB i, de pas, es van lliurar els premis als guanyadors del passat NIT LAB. TANCATS AL MUSEU que va tenir lloc el dia 30 d'octubre i en la què joves creadors de la ciutat havien de fer un relat col.lectiu i dibuixar il.lustracions. En la categoria d'escriptura va guanyar el relat La maledicció d'Ismael Smith, de Maria Miranda, Guillem Ochoa i Guillem Gabaldà i en la d'Il.lustració Sara Valero, amb una menció especial a Verònica Cabello.


 Entre la presentació dels llibres i lliurament dels premis, vam gaudir d'un recital poètic, a càrrec de les actrius Marta Angelat i Anna Enrich, amb música de l'arpista Josep M. Ribelles, dedicat a la recentment traspassada Montserrat Abelló.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada