dimarts, 20 de gener del 2015

El MAC surt del museu




Des de uns fa mesos, el MAC està col.laborant amb altres museus i fa itinerar part del seu fons. 

L'exposició Els altres noucentistes, produïda pel MAC i la Diputació de Barcelona, i que es va poder veure a Cerdanyola entre els mesos de maig i agost, va itinerar també pel Museu Cormarcal de Manresa i el dissabte 13 de desembre es va inaugurar al Museu Abelló de Mollet del Vallès En aquesta exposició el MAC aporta obres d'Ismael Smith, Josep de Togores, Marian Espinal i unes fotografies de 1936 d'una model a l'estudi d'aquest darrer artista.



Una altra exposició produïda pel MAC i que està itinerant és la d’ Ecos de Carles Buïgas, de l’artista Tom Carr, que vam tenir a Cerdanyola el darrer trimestre de 2013, després ha passat per Badalona i Tortosa, i aviat s’inaugurarà a Manresa.



Del fons del MAC, s’ha prestat un cartell de Ramon Casas contra la tuberculosi fet per a la Mancomunitat de Catalunya a l'exposició Barcelona, zona neutral (1914-1918) que serà a la Fundació Miró de Barcelona fins el 15 de febrer.




Paral.lelament, el MAC ha prestat 4 escultures per a la nova exposició del Museu Europeu d'Art Modern de Barcelona (MEAM) dedicada a Josep Llimona. Aquesta exposició es va inaugurar el passat 3 de desembre i fa una retrospectiva per commemorar el 150 aniversari del naixement de Llimona.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada