dijous, 19 de febrer del 2015

Comença el cicle de música de cambra



El Cicle de Música de Cambra proposa en una nova edició tres concerts de diferents estils que s’oferiran al Museu d’Art de Cerdanyola, maridant la música amb les joies artístiques que s’exposen. 

Igual que l'any passat, el cartell per anunciar el cicle ha pres com a base una il.lustració d'Ismael Smith que forma part del fons del museu.

El primer concert es dedicarà al jazz-fusió del Jorge Varela Trio que ens interpretaran els temes propis del seu treball de debut que porta per títol Trilobytes i alguna versió però amb un so totalment nou i particular. El grup està format per Jorge Varela al piano, Claudio Favero a la bateria i Artemi Agràs al baix elèctric.

El segon concert ve de mans d’Oasi al Mar, duet format per Pol Oñate al piano i la cerdanyolenca Gemma Carreras a la veu que per a aquesta ocasió amplien la formació a quartet afegint percussió (Rafa Lagunas) i contrabaix (Carles Bayolo). Presentaran una proposta que ells anomenen com a L’alegria a través de la cançó i el mar amb la que ens interpretaran un recull de cançons d’arrel popular brasileres, portugueses i catalanes d’autors com João Gilberto, Antonio Cambujo i Maria del Mar Bonet entre d’altres amb les que el públic viatjarà descobrint nous sons, noves melodies, nous llocs i noves cançons.

Per finalitzar el cicle el quartet vocal The4men’s oferirà un repertori que va des d’himnes gospel fins a temes i medleys de pop i de rock tot amb una posada en escena molt divertida plena de picades d’ull al públic. El quartet està format per Rubén Sánchez (tenor), Kiko Juan (baríton), Lluís Plaza (baix) i Uri Mas (baríton / guitarra).

L’entrada als concerts és gratuïta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada