divendres, 13 de febrer del 2015

Presentat el programa d'activitats del primer semestre de 2015




Finalment vam poder fer la presentació pública del programa del MAC previst per a la primera meitat d'aquest any. Sense grans novetats, bàsicament continuem amb les activitats ja consolidades i volem consolidar les noves que entenem donen un resultat fructífer.

La imatge de portada escollida aquest cop és un fragment de l'obra Femme avec raisin de Josep de Togores i Llac, que forma part del fons del MAC.

La novetat d'enguany és un programa de conferències sobre art que tindrà lloc al llarg de l'any amb diversos especialistes i un curs de vitrall emplomat. Per la resta es mantenen les exposicions temporals, les visites comentades periòdiques, els tallers familiars, els Stage d'Art, i les activitats vinculades al 18 de maig, Dia Internacional dels Museus. Pel que fa a la música, seguiran el cicle de música de cambra i l'Artpegi.

El programa el trobareu físicament al mateix museu, a l'Ateneu a i a l'Ajuntament. Qui el vulgui en pdf el pot demanar a mac@cerdanyola.cat i li farem arribar sense problema per correu electrònic.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada