dilluns, 13 de juliol del 2015

Finalitza el curs de vitralls




Com a part de la nostra política de formació i de difusió del món del vitrall, hem organitzat un curs de vitrall emplomat que ha tingut lloc al MAC entre el 29 de juny i 3 de juliol. Ha estat impartit pel vitraller Joan Serra i amb places molt limitades per garantir-ne l'aprofitament per part dels alumnes.

Al llarg de les sessions s'ha seguit el procés complet, de des l'elaboració del projecte fins a la realització d'un petit vitrall per part de cada participant. A la primera sessió es va fer una introducció a la tècnica i les eines i es van acostumar a utilitzar la ruleta per tal de tallar el vidre. Posteriorment es van presentar els diferents tipus de vidre catedral que van utilitzar i van començar a projectar el disseny. La resta de les sessions s’han dedicat a la realització de patrons de cartró, tallar el vidre ferint amb la ruleta, polit, utilització del plom i soldat.

L'experiència de Joan Serra i la motivació dels alumnes han fet d'aquesta una activitat diferent i positiva que és molt possible que tingui continuïtat en el futur.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada