dilluns, 13 de juliol del 2015

Nova edició de l'Stage d'Art



Entre les activitats d'estiu, a més a més del curs de vitrall, enguany s'ha realitzat una nova edició dels Stage d'Art. De perfil diferent a un "curs", els Stage pretenen millorar la formació d'estudiants de batxillerat artístic oferint l'experiència d'un professional en alguna disciplina artística. En edicions anteriors vam centrar-nos en l'escultura i el disseny gràfic i aquest cop vam optar per la tècnica fotogràfica.

Des del Museu d’Art de Cerdanyola s'organitza aquesta activitat amb la voluntat de donar suport als joves creadors de la ciutat i forma part de la nostra línia formativa. Aquest cop vam poder comptar a més a més amb el suport de l'entitat AFOCER.

Lluís Clotet va ser el tutor d'un grup de 6 joves de l'IES Jaume Mimó que, al llarg de la primera setmana de juliol, van compartir l'experiència teòrica i pràctica d'aquest fotògraf. Bàsicament es van treballar els àmbits del reportatge i del retrat, i el divendres dia 10 van rebre un diploma de participació de mans de la regidora de Cultura Elvi Vila.

El proper 19 de setembre, en el marc de la Jornada d'Art i Joves que organitza el museu, aquests joves tindran l'oportunitat de mostrar el resultat del seu treball al públic.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada