divendres, 2 d’octubre del 2015

Un setembre també d'activitats no museístiques...

Dues macroactivitats han tingut els infants com a protagonistes aquest setembre al museu: noves edicions del MAC&XIC i de la NIT EUROPEA DE LA RECERCA.












Xerrades, exposicions, concursos, jocs, teatre i altres iniciatives per promoure la investigació, fomentar l'interès per les carreres científiques i presentar a la ciutadania una visió més propera de la ciència i dels investigadors va ser l'objectiu de la Nit de la Recerca Europea celebrada al MAC amb la llum com a protagonista el passat 25 de setembre. 


Organitzada pel sincrotró ALBA, va omplir el jardí i la sala d'actes amb activitats que van tenir els infants com a protagonistes. al  llarg de la tarda hi van participar unes 650 persones, és a dir, el doble que l'any passat.




Per la seva banda, el festival MAC&XIC, que estrenava imatge gràfica, obra de la dissenyadora Anna Bascu, ha tancat amb èxit la segona edició aconseguint omplir totes les representacions. 

Cinc companyies teatrals han portat a la ciutat màgia i fantasia especialment adreçada a la petita infància amb espectacles de titelles, circ i teatre d'ombres que van omplir d'alegria el MAC el cap de setmana del 26 i 27 de setembre.




El MAC&XIC és un festival de teatre per a infants de 0 a 6 anys, organitzat per Bambalina i l'Ajuntament, activitats que han tingut lloc al jardí i a la sala d'actes.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada