dijous, 15 de setembre del 2016

Preparats per a les Jornades Europees del Patrimoni 2016!




Les Jornades Europees del Patrimoni se celebren a Europa durant un cap de setmana entre setembre i octubre. L'edició 2016 a Catalunya se celebrarà els dies 16, 17 i 18 de setembre de 2016. En el cas del MAC, a més a més, coincideix amb la celebració del 7è aniversari del museu.
Aprofitant aquest esdeveniment de promoció dels espais patrimonials, el MAC hem preparat un programa especial per a aquest llarg cap de setmana.

Hi haurà Jornada de portes obertes al museu els tres dies, amb l'afegit d'una visita guiada gratuïta el diumenge 18 a les 12h.
El tret de sortida, però, serà la Inauguració de l’exposició LUMINA de Carme Miquel el divendres 16 a les 20h. A partir dels colors i del joc de la llum que plantegen els vitralls modernistes del MAC, crea una obra amb simplicitat i materials sostenibles.
El dissabte 17, durant tot el dia, tenim prevista la III Jornada d’Art i Joves. Aquesta és una activitat que organitzem conjuntament amb el Servei de Joventut i el Casal de Joves, amb l'objectiu de mostrar al públic la tasca que desenvolupen joves nous valors de Cerdanyola en qualsevol àmbit de l'art i contribuir a difondre el seu treball. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada