divendres, 2 de juny del 2017

Maig, mes de fires



Vam començar el mes amb la Festa Major de Cerdanyola, el Roser de Maig, amb la Festa Modernista el cap de setmana dels dies 6 i 7. Vam muntar una parada al carrer, davant del museu, on anàvem informant de les possibilitats del patrimoni modernista local. també ens va acompanyar, com l'any passat, el Palau Güell de Barcelona. Durant aquests dies el museu va fer jornades de portes obertes i el diumenge un itinerari modernista per la ciutat amb molta assistència.

L'arribada del bon temps coincideix també amb altres dos esdeveniments importants en l’àmbit del modernisme en els quals tradicionalment el MAC hi participa.

Així,  novament, el MAC ha estat present a la Fira Modernista de Terrassa els dies 13 i 14 de maig. Igual que en les edicions anteriors, vam comptar amb una parada informativa, on el personal del MAC, amb el suport d’algunes estudiants de pràctiques, vam poder apropar el museu a la gent i difondre'n els continguts i activitats que hi duem a terme. També vam fer una proposta de taller, que va tenir molt èxit entre els nens i nenes.

L'altre esdeveniment on el museu també ha estat present és la Fira Modernista de Barcelona, celebrada a l’Eixample entre els dies 26 i 28 de maig. igual que l'any passat, el MAC hi ha tingut parada pròpia.

La participació en aquests esdeveniments té com a objectiu difondre entre el gran públic el museu, el seu patrimoni i les activitats que s’hi desenvolupen. Aixi, ens apropem a la gent de poblacions veïnes i normalment ens corresponen amb visites al llarg de l'any.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada