divendres, 1 de setembre del 2017

Fantosfreak Off Festival



Per tercer any consecutiu, el MAC ha acollit una sessió OFF FESTIVAL del Festival de curtmetratges Fantosfreak, amb la projecció del documental Herederos de la bestia.

Vam comptar amb la presència del director, Diego López, responsable de la Secció Brigadoon del Festival Internacional de Sitges i director del Fanzine El Buque Maldito. Diego López va assistir a la gala de lliurament de premis del XVIII Festival de Curtmetratges Fantàstics i Freaks, Fantosfreak, el divendres 21 de juliol . A l'endemà, dia 22, es va projectar el documental al MAC, que López va codirigir amb David Pizarro,

Herederos de la Bestia es va estrenar al Festival Internacional de Sitges 2016 i des de llavors ha estat projectat amb bones crítiques en diversos festivals nacionals i internacionals a Mèxic, Colòmbia, Argentina o Corea. El documental compta amb la participació d'Àlex de la Iglesia i el principal protagonista de El Dia de la Bestia, Santiago Segura. La pel·lícula està considerada tot un clàssic del cinema fantàstic espanyol i va aconseguir 14 nominacions als premis Goya el 1995, aconseguint 6 per Millor Director, Millor Actor Revelació, Millor Direcció Artística, Millor Maquillatge i Perruqueria, Millor So i Millors Efectes especials.

Després del passi hi ha va haver un debat amb el públic moderat per Rafa Dengrà, responsable del Festival Fantosfreak

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada