divendres, 1 de setembre del 2017

Stage d'Art 2017



Entre les activitats d'estiu, enguany s'ha realitzat una nova edició dels Stage d'Art. De perfil diferent a un "curs", els Stage pretenen millorar la formació d'estudiants de batxillerat artístic oferint l'experiència d'un professional en alguna disciplina artística. En edicions anteriors vam centrar-nos en l'escultura, el disseny gràfic i la fotografia, aquest cop vam optar per la tècnica del retrat en la pintura.

Des del Museu d’Art de Cerdanyola s'organitza aquesta activitat amb la voluntat de donar suport als joves creadors de la ciutat i forma part de la nostra línia formativa.


L’artista local Ramon Gutiérrez va ser el tutor d'un grup de 6 joves de l'IES Jaume Mimó que, del 3 al 7 de juliol, van compartir l'experiència teòrica i pràctica d'aquest pintor. La primera sessió de caire teòric es va dur a terme al MAC, però la resta es van desenvolupar al taller de l’artista: El Taller.Escola d’Art.


El dijous dia 13, aquest grup de joves van rebre un diploma acreditatiu de participació de mans de la regidora de Cultura Elvi Vila en un acte informal al museu.

El proper 16 de setembre, en el marc de la Jornada d'Art i Joves que organitza el museu, aquests joves tindran l'oportunitat de mostrar el resultat del seu treball al públic en una de les carpes que hi haurà al jardí del MAC.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada