dijous, 8 de març del 2018

La mirada de l'altre





La sala d'exposicions de la Biblioteca de Cerdanyola acull l'exposició d'art social i comunitari "La Mirada de l'altre", que es va inaugurar el passat 20 de febrer i que es podrà veure fins el proper 21 de març. La mostra reuneix obres realitzades per parelles artíistiques, un dels membres de la qual és un voluntari, vinculat a l'art, i l'altre integrant de la parella és un usuari del centre de salut mental. Els dos junts creen una obra en comú i l'exposició mostra aquests treballs en disciplines diverses que van des de la pintura, el dibuix, l'escultura o la fotografia a l'escriptura, el còmic o fins i tot la creació d'un "cajón" flamenc. 


La mirada de l'altre es realitza per segon any consecutiu a Cerdanyola sota el lema "Obrim portes, tenim la clau" i amb la pretensió de fer més fàcil el dia a dia de les persones diagnosticades que, molt sovint, es veuen aïllades, tenen dificultats de relació i d'accés als equipaments. El treball de la parella artística es desenvolupa en diferents sessions en equipaments públics com l'Ateneu, el Museu d'Art de Cerdanyola o el Casal de Joves.

L'impulsor del projecte va ser el Museu d'Art prenent com a exemple una experiència que s'havia dut a terme a Sant Cugat, tot i que d'altres institucions han acaparat el protagonisme. 

Podeu trobar la notícia i un vídeo de l'experiència aquí.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada